Hello!Weekend

De festivalweek barst los met een groot feest in het weekend. Op vrijdag is er, naar jaarlijkse traditie, de feestmarkt in de Kasteeldreef. Maar ook in het park valt er heel wat te beleven. Er staan diverse Foodtrucks met een hapje naar ieders goesting. En in de Petit Bazar staan allerhande kraampjes met zelfgemaakte spullen. De kleinsten kunnen genieten van enkele kermisattracties.

In de Festihal tonen de groepen een teaser van hun cultuur, dans en muziek tijdens de officiële opening van het festival. Deze opening is gratis, en wordt gevolgd door een dans avond met Papa Mojito.

Zaterdag kan jong en oud genieten tijdens Hello!World. Kinderen kunnen zich vermaken in het kinderdorp met een springkasteel, rodeostier, grime, gekke kapsels, photobooth, workshops, kermisattracties, … Op het gras voor de festihal leren de groepen hun tradities aan door dans en muziek. En, er zijn net als elk jaar weer heel wat leuke kraampjes bij de Petit-Bazar en Foodtrucks aanwezig op het festivalterrein. NIEUW: de Fire Escape Room van Oscare vzw https://oscare.be/fireescaperoom/) die je nu overal op het nieuws ziet, komt naar Hello!Schoten op zaterdag namiddag

’s Avonds hebben we de eerste voorstelling met alle deelnemende landen,

Ook op zondag is er veel gepland. ’s Morgens om 10u is er de viering in de Sint-Cordulakerk met muziek en zang van de groepen, en ’s middags om 14u de feeststoet door het centrum van Schoten. Na aankomst in het park zal je, zoals vroeger, kunnen genieten van een namiddagvoorstelling met alle groepen.
En geen nood, ook op zondag blijven de Foodtrucks en kermisattracties voor de ambiance in het park zorgen.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com