Hello!Weekend

Hello!Let’s Go, start voor een geweldige festivalweek!

Traditiegetrouw wordt de festivalweek ingezet met een avondmarkt in de Kasteeldreef. Hier kan je gezellig tussen allerhande knusse kraampjes kuieren van 16u tot 23u.

Ook in het park zullen de festiviteiten van start gaan, want van 16u tot 24u kan je samen met het hele gezin genieten van kermiskramen, foodtrucks en muziek. Daarnaast vliegen we er samen met onze groepen stevig in voor een korte, krachtige én gratis openingsvoorstelling om 21u00. Vervolgens kunnen jullie je dansbenen naar hartenlust losgooien op de muziek van DJ Papa Mojito van 21u30 tot 01u30.

 

Hello!World, wij zijn Schoten!

Na deze geweldige feestavond, kan je zaterdag afzakken naar onze zomerbar in het park voor de aanvang van het Hello!World-weekend.

Om 13u wordt het startschot gegeven voor de zomereditie van Hello!Schol, georganiseerd door het gemeentebestuur van Schoten. Tot 15u kan je genieten van een gratis drankje en ijsje in het gemeentepark.

Maar ook nadien stoppen de activiteiten niet. Zo zijn de foodtrucks en kermisattracties geopend van 15u tot 24u en ook de zomerbar met een speciale sterke bierentoog en cocktailbar blijft geopend tot 02u. Als aanvulling hiervan zal je de hele namiddag kunnen genieten van muziek die onze internationale groepen speciaal voor jullie zullen brengen. Om 20u start vervolgens onze allereerste avondvoorstelling met alle deelnemende groepen. Ook nadien is het nog niet gedaan, want van 22u30 tot 02u wordt de dansvloer weer vrij gemaakt voor een knallend feestje!

 

Hello!World

Ook op zondag staan er weer veel activiteiten op de planning. Starten doen we om 10u met een viering in de Sint-Cordulakerk. Nadien krijg je een proevertje van al onze groepen wanneer ze tijdens een feestelijke optocht door het centrum van Schoten trekken.

Direct daaropvolgend kan je al de groepen in hun volle glorie bewonderen tijdens de namiddagvoorstelling van 15u tot 17u30. Van 13u tot 18u kan je bovendien samen met de kinderen naar het gemeentepark trekken. Breng een bezoekje aan de kermis, pak een siëstaatje in de zomerbar of geniet van de overheerlijke snacks van onze foodtrucks.