Feest de hele nacht in het park

Hello!Schoten, dat is een hele week feest in het park. En dat nemen we letterlijk.

We feesten tot in de vroege uurtjes met de groepen tijdens de verbroederingsavonden op maandag en woensdag. Lokale DJ’s  brengen met hun wereldmuziek de hele tent aan het dansen op de vrijdagen en woensdag.

Dit jaar wordt de festivalweek ingezet met Papa Mojito, en zaterdagavond brengen de groepen en lokale muziekanten een JAM sessie..  Op maandag verwelkomen we de groep De Rode Lantaarn.  Verder blijft de temperatuur stijgen op woensdagavond met DJ Pepe Lawijt

De finale Hello!Goodbye wordt dit jaar afgesloten door niemand minder dan DJ Mic-E (23u – 0u30), Dave Lambert (0u30 – 1u30) en Dimitri Wouters (01:30 – 2u30).
Geen onbekende voor Hello Schoten is DJ Mic-E, want vorig jaar was hij ook al te zien op Hello! Goodbye, met een bangelijk resultaat! Wij zijn dan ook blij dat hij weer deel uitmaakt van onze afscheidsfuif!
Dave Lambert is één van de twee nieuwe namen die we voor de eerste keer mogen verwelkomen op ons festival. Hij zal er mee voor zorgen dat we deze 61ste editie afsluiten like there’s no tomorrow! Niet onbekend voor deze populaire DJ, want hij stond al ieder jaar op Tomorrowland. Dit jaar vindt het zelfs plaats tijdens Hello!Goodbye! Speciaal voor Hello!Schoten maakt hij deze verplaatsing vanuit Boom naar het gezellige Schoten. Wij zijn heel dankbaar dat de befaamde Dave Lambert op ons geliefkoosd festival zal draaien.
Door Dimitri Wouters zullen de allerlaatste platen van deze 61ste editie uit onze boxen klinken! Met een unieke mix van dj’en en het bespelen van zijn keytar, zal hij voor een onvergetelijke nacht zorgen! Net zoals Dave Lambert, is het geen onbekende op het podium van Tomorrowland. Ook hij zal even een omweg maken wanneer hij afreist richting Boom. Bovendien is Schoten niet onbekend voor deze DJ. Op 29 juni kon je hem reeds vinden op Globefest!

Internationaal clubben, het kan in de Festihal!

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com