Indonesië

KTF RADHA SARISHA - Jakarta

Het meest bevolkte eiland met honderdtwintig miljoen inwoners, meer dan de helft van de bevolking van Republiek Indonesië, is de thuisbasis van de meeste grote steden, waaronder Jakarta, de hoofdstad, waaruit de groep “KTF RADHA SARISHA” voortkwam. De Indonesische groep “KTF Radha Sarisha” is van de Universiteit voor Sociale Wetenschappen en Politiek van deze stad.

De groep “KTF RADHA SARISHA” laat je dromen dankzij de dansen van de eilanden van Orient.
In het werk van dit ensemble vindt u alle diversiteit van de Indonesische volkskunst, evenals de prachtige traditionele kostuums.

Dansen is in Indonesië, zoals de meeste podiumkunsten van het Oosten, als een vorm van religieuze eredienst. Vandaag, met de moderne invloeden van dansen, worden oude tradities en drama nog steeds bewaard in kunstacademies en geregisseerde dansscholen. We zullen dit in de show terugvinden, samen met alle diversiteit van Indonesische volkskunsten evenals de rijkdom van mooie traditionele kostuums. De gemaskerde dansen accentueren een hoogst verbazingwekkend schouwspel dat je naar het kostbare en verfijnde Oosten leidt.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com