Découvrez le monde à Schoten

du 6 au 13 juillet 2018

De openingsvoorstelling van vrijdag 6 juli, is verplaatst naar zaterdag 7 juli wegens de match van de Rode Duivels op het WK.  Raadpleeg de agenda voor meer info.

Pour la 60ème fois, vous goutez du monde à Schoten du 6 au 13 juillet. Des groupes du monde entier se réunissent pour montrer leurs traditions et leur culture en danse et en musique.

En préparation du festival, Hello! Schoten a organisé une activité de deux jours avec les écoles de Schoten en collaboration avec Dansgroep Chara. Les journalistes de « Karrewiet » (chaine de télé Flamment) étaient sur place aujourd’hui et ont fait ce rapport

Curieux de savoir ce que nous avons prévue cette année? Jetez un oeil sur ce teaser:

Ontdek de groepen van 2018
Wij vieren dit jaar niet alleen ons 60-jarig bestaan! Onze vrienden van de groep Vesennie Zory houden de Russische danstradities ook al 60 jaar in ere. Het Ballet Mexicanismo uit de badplaats Puerto Vallarte zal ons podium in vuur en vlam zetten, en er is ook een blij weerzien met onze vrienden uit BYU uit Utah (USA)!

Benieuwd welke andere groepen we dit jaar te gast hebben?

Ontdek het hier

Hello!Weekend
De festivalweek barst los met een groot feest in het weekend. Ontdek als eerste de groepen en dans de nacht in tijdens de feestavonden. Of geniet van heerlijke wereldkeuken en de vele kinderanimatie.

Meer info

Feest in het Park
Hello!Schoten, dat is een hele week feest in het park. En dat nemen we letterlijk.  We feesten tot in de vroege uurtjes met de groepen tijdens de verbroederingsavonden op maandag en woensdag. Lokale DJ’s  brengen met hun wereldmuziek de hele tent aan het dansen.

Meer info

Attention: le numéro des réservations par téléphone a changé: 0475/22,44,55

This is custom heading element

DÉCOUVREZ HELLO!SCHOTEN DE 6 AU 13 JUILLET 2018

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com